Beşiktaş ve Takımın Durumu

Başlığı attım ama takımın durduğu falan yok, hatta geriye doğru gidiyor bile diyebilirim. Takımın yaptığı bariz hatalar her hafta tekrarlanıyo, dur demesi gereken Carval hoca da ağzının kenarındaki tükürükleri silmekten aciz yanda gol sevinci yaşıyo. Olmaz! bu Böyle gitmez!

Querasma’nın acilen bu takımdan gitmesi lazım! Hem de ilk uçakla. Son 8 haftadır yaptığı tek şey top kaybetmek. Parasını bahane edip de oynamıyo şerefsiz! Bu takımda 3 kuruşa canını dişine takan adama ayıp değil mi? yazık değil mi? Yenilginin günahını onlar çekerken bu ne yapıyo? Adama arkadan çelme sarı kart, kırmızı kart derken, 2 maç dinleniyor. Ülkesinde kilo almaya, keyif yapmaya gönderirken bile taraftarın bazısı tezahüratlar eşliğinde gönderiyo. Biz bu adama bütün bu hakları neden veriyoruz? Beşiktaş kadar büyük bir takımın bu adama olan töleransı nedir? Yok mu başka adam! Onun gibisini sormuyorum, adam yok mu diye soruyorum!

İsmail kimdir? bana 1 kişi çıksın desin ki bu adamı yaptığı tüm hatalara rağmen şu yüzden oynatıyoruz. Utanırım ben o hataları yapmaya, kendim giderim takımdan! Bu amatör kimdir? neden bizim takımımızda oynamaktadır. Sol kanat diye bıkbık yapacak olanlara yediğimiz 10 golün 8’indeki hatalarını hatırlatırım. Çok önemli değil dersiniz o zaman sol kanatta oynamak, ben şimdiden söylim.

Cenk kimdir? istatistikleri nedir? reflexleri nedir? hocası kimdir? Bu soruların cevaplarını hiç bir Beşiktaşlı sormuyo mu? Koskoca Beşiktaş takımında Cenk gibi bi kalecinin işi ne?

Başkandan bahsetmeye gerek duymuyorum, gerçi bahsederek paradoxa imza atmış bulunmaktayım.

son söz : biz takım oyuncularının, çalışanlarının, taraftarlarının, başkanların, gelenin, gidenin değil; kulübün aşığıyız! Saygılar.

Sanver: