Duyulan Garip Sesler

21 Eylül akşamı oturmuş salonda TV izlerken, yayılmış yatıyordum. Dışardan gelen sesleri, her ne kadar izlediğim filme konsantre olsam da, az da olsa duyuyorum. Filmin bir yerinde net bir şekilde, dışarda sinek için ilaçlama yapan belediye arabası olur ya, git gide artan bir sesle yaklaşır hani, aynen o sesi duyduğumu, ama umursamadığımı hatırlıyorum. O ses aslında bir araçtan gelmiyormuş.

O ses başka bişeymiş :

İstanbul :

wEDJ5cVns5k

İstanbul :

FhKen7GTIaE

Ankara : (Edit – Video youtube üzerinden silindi, ama ben bilinçli olarak buradan silmiyorum)

9vP3bazC8OM

Giresun : (Edit – Video youtube üzerinden silindi, ama ben bilinçli olarak buradan silmiyorum)

ty5tdSnPbYM

Çok ilginçtir, aynı sesler dünyanın bir çok bölgesinde duyulmuş :

TeDkVOVQpc0 YDi_Vw23CkM

 

Olayla alakalı çeşitli teoriler var, insanlar ses duyulmadan önce bulut şekillerinin ne kadar ilginç olduğuna dikkat çekiyorlar. Bu da akıllara Tesla’nın yaptığı hava kontrol cihazında havadaki su moleküllerinin titreştirmesini ve titreşim sonucunda bulutların frekanslara göre belli bir şekil almasını getiriyor. Bazı devletlerin yaptığı testler olabileceği üzerinde durulmuş. HAARP ile alakası olup olmadığını bilmiyorum, ama çok hızlı bir şekilde hava şartlarının değiştiği son 10 seneyi hesaba katarak, birilerinin dünya üzerindeki doğa olaylarını değiştirdiğini sanıyorum.

Kıyamet borusunun çalındığını söyleyenler var, sadece gülüyorum; tövbe estafurullah 😕

Alttaki şekilde bir açıklama yapılmış, bana inandırıcı gelmedi, hatta komik geldi; karar sizin :

“gökyüzündeki garip seslerin sırrı çözüldü. 30 ağustosda atlas 5 roketi ile uzaya gönderilen rbsp gözlem uydusu dünyanın etrafında yüksek enerjili ve parçacıklarla dolu geniş bir radyosyonlu alan tesbit etti. dünyanın hızla bu enerjili bölgeden geçmekte olduğu ve enerji dolu alanın dünyanın etrafından dolanması ile atmosferik seslerin insan kulağının duyabileceği boyutlara ulaşmasına sebep oluyor…..”

 

Sanver: