NextyMap.com bir harika

Geçtiğimiz senelerde sarışınlar cennetine doğru yaptığım yurtdışı ziyaretlerimin birinde, sürekli aynı yerde yemek yemekten sıkıldığımı farkettiğim sırada kafamın üzerinde parlayan bir ampul sayesinde programın temellerini atmıştım. Gayet iyi atmışım, bence çok süper oldu.

Olay şu, burdan Çin’e gittiniz, yazılar Çince, konuşulan hiçbir şeyi anlamıyorsunuz! Cüzdanınız çalındı 😕 . Polisi arayıp sorana kadar, size en yakın karakolu öğrenmenin bir çok yolundan birisi ve bence en hızlısı nextymap! Açarsınız nextymap.com’u , seçersiniz Polisi ve size harita tarifli en yakın karakolu çıkarır!

Veya tatilde bir kıza aşık oldunuz, onu güzel bir yere götürüp kıza hava yapıcaksınız diyelim! Bunu rezil olmadan ve karizmayı çizdirmeden sanırım sadece nextymap ile yapabilirsiniz! Açarsınız nextymap.com’u, seçersiniz Restorantı ve size en yakından başlayarak gösterir yakın çevrenizde hangi sushi bar var, hangi italyan restorantı var; kız cepte! 😕

Cep telefonunuz internete bağlıysa, artık yolda kalma şansınız da yok gibi. Gezginler, motorcular, seyahat edenler “Benzin İstasyonu” seçeneği sayesinde yolunuzun üzerinde hangi benzinci var, ne kadar mesafede hepsini göreceksiniz. Tek yapmanız gereken nextymap.com u açarak, ilgili bağlantıya tıklamak.

Olayın hız olarak önemi düşünüldüğünden, gayet basit bir tasarım kullanıldı. Neden görsel değil diye düşünebilirsiniz, siz bunu düşünürken aşık olduğunuz kızı başkası yemeğe götürebilir; bu sebeple çok düşünmeden hemen nextymap.com‘a tıklayın.

Çoklu dil desteği de cabası, daha ne olsun? 😕

 

Sanver: