Whatsapp ChatBot 1.0

Bu güne kadar kullananlar, farkı anlayamasa da, zeka seviyesinin düşüklüğünden çok net bir şekilde benim olmadığım anlaşılan Whatsapp chatbot ile şirketinizin web sitesine gayet değer katabilirsiniz. Gerçekten işe yarayan bu tür kodlamalar sayesinde bir çok müşterinizi veya ziyaretçinizi bilgilendirebilirsiniz.

Sağ alt taraftaki Whatsapp iconuna tıklayarak erişebildiğiniz, doğru ellerle yoğurulduğunda, neler olduğu konusunda su götürmez gerçeklerle yüzleştiğiniz ve etkisinde kalarak bana mesaj atmanıza neden olan bu chatbot u kullanmaktan çok zevk alabilirsiniz.

Kurulumu çok kolay, herhangi bir wordpress veya php sunucuya entegre edilebilir, konu hakkında ziptasarim.com ‘dan da bilgi alabilirsiniz.

Kullanabileceğiniz bazı kelime ve grupları şunlar:

  1. selam
  2. naber?
  3. tanıdın mı?
  4. hangi takımlısın?
  5. nerede oturuyorsun?
  6. test
  7. deneme
  8. web sitesi yaptırmak istiyorum
  9. ne kadara yapıyorsun?
  10. gerçek misin?
  11. memnun oldum
  12. fotoğraf gönderir misin?
  13. peki
  14. evli misin?
  15. çok hızlısın
  16. öylesine yazmıştım

yukarıdaki listeyi kendinize göre yorumlayabilirsiniz, “nerede oturuyorsun” yerine “nerelisin” de diyebilirsiniz. Gidişata göre şekillendirin bakalım.

edit: google bu tarz botların sitelerde bulunmasını sevmediği için, kaldırmak durumunda kaldım. incelemek isteyenler https://github.com/sanwhere/Whatsapp-Bot-v1 adresinden bilgi alabilirler.

Sanver: